Catering met Aziatische twist

Heb je iets te vieren? Verwen je gasten met de Indonesische keuken van Millies. Het maakt je feest, jubileum en verjaardag tot een bijzondere gebeurtenis. Wij presenteren authentieke Indische gerechten en Aziatische hapjes op stijlvolle wijze. Verrassend lekker en bijzonder goed betaalbaar.

Catering met veelzijdige smaak

Lekkere Aziatische Fingerfood bij je feest, borrel of receptie. Of een lunch met een Aziatische twist. Bijvoorbeeld een broodje met gemarineerde kip met taugé en chilisaus. Of een broodje babi ketjap en Gado gado. Het water loopt je in de mond…? Denk dan ook eens aan diner of buffet bij je thuis.Met catering van Millies maak je van iedere bijeenkomst een feest.

Van eenvoudige hapjes tot chique diner

Vertel ons je wensen en wij regelen het. De cateringmogelijkheden zijn heel divers. Van eenvoudige hapjes tot een chique diner. Intiem bij je thuis of stijlvol uitgeserveerd op locatie. Je zegt het maar en wij denken met mee. Met Millies Indische keuken wordt het altijd bijzonder.

Laat je door ons inspireren

Laat je door Millie inspireren voor vele bijzondere smaken en mogelijkheden. Je zult merken dat ik bruis van de ideeën om van je gebeurtenis iets bijzonders te maken. Met verrassende catering is je feest echt geslaagd!

Maak een vrijblijvende afspraak en kijk in mijn keuken