Cursus Aziatisch koken

Hou je van koken en wil je een bijzondere keuken ervaren? Deel dan je passie met ons en kom Indonesisch koken bij Millies. Je maakt een culinaire reis langs gerechten met geur, kleur en pit. Het brengt je in sferen van verre oorden als Bali, Java en Sumatra. Voor kookliefhebbers een onmisbaar avontuur om van te watertanden.

Ontdek ultieme smaakcombinaties

De recepten kenmerken zowel zoete als zoute smaken binnen één gang. Typische kruiden en specerijen zijn bijvoorbeeld rode peper, koriander, gember en citroengras. Heerlijk te combineren met rijst, noedels of mie. Ultieme smaakcombinaties die zelfs voor moeilijke eters verleidelijk lekker zijn. Wat denk je van Nasi Kuning, Ajam Pedis en Sajoer Lodeh? Loopt het water je al in de mond! Wacht dan niet langer en ontdek zelf het Aziatische koken.

Bekijk de agenda

Lekker ontspannen en vooral gezellig

De kookcursus is een ideale manier om lekker te ontspannen. Er is voldoende tijd en je krijgt deskundige begeleiding. Je ontmoet leuke mensen en geniet vooral van gezelligheid. De heerlijke geuren laten je gedachten afdwalen naar een andere wereld. Je zult merken hoe snel je de dagelijkse drukte vergeet. Geniet iedere week jouw topavond bij Millies Indische Keuken.

Kom ook gezellig koken en geef je op!