Algemene leveringsvoorwaarden

Catering

Levering

Levering binnen Apeldoorn en binnen een straal van 10 km rondom Apeldoorn is gratis, daarbuiten berekenen wij bezorgkosten (€ 0,30 p.km.).

Betaling

Wij verlangen een aanbetaling van minstens 30% bij de bevestiging van de opdracht. Het restbedrag dient op de dag van de levering van de catering aan ons te zijn voldaan. Bij annulering van uw bestelling zijn wij helaas genoodzaakt bij 3 dagen of meer voor de leveringsdatum 20% te factureren, bij 2 dagen 50% en op de dag van aflevering zal 100% in rekening worden gebracht. Prijzen zijn voor particulieren inclusief BTW, voor bedrijven exclusief 6% BTW.

Werkwijze

U neemt contact met ons op telefonisch of per e-mail. Wij reageren zo spoedig mogelijk en maken graag een persoonlijke afspraak met u. Na bespreking ontvangt u een offerte welke na akkoord gaan getekend geretourneerd dient te worden. Bestellingen het liefst zo ver van te voren doorgeven maar uiterlijk tot 7 werkdagen, dit geldt ook voor het doorgeven van het aantal personen.

Service

Onze service bij een catering bestaat uit het bezorgen van de maaltijd, het opdienen ervan in daartoe geëigende “chafing dishes” (cateringbakken) en zorgdragen dat de maaltijd op het afgesproken tijdstip op temperatuur is. Wij komen ca. 1 uur voor aanvang van de maaltijd de catering bezorgen. De gebruikte materialen, chafingdishes en bestek dienen door u te worden schoongemaakt/afgewassen en halen wij bij u op de daarop volgende dag (= de dag na de catering) vóór 10.00 uur of op een andere dag/tijdstip volgens afspraak. U kunt tegen betaling de gebruikte materialen door ons laten afwassen/schoonmaken. Op uw verzoek wordt deze service apart geoffreerd.

Personeelskosten

Wilt u graag buffetbegeleiding/ bedienend personeel, dan kunt u daarvoor uiteraard bij ons terecht. Kosten bedragen € 30,00 per/uur / per personeelslid (excl. 19% BTW) Het in bruikleen resp. huur afgegeven materiaal is niet verzekerd. Bij verlies, breuk of defect op locatie van de catering, ongeacht de veroorzaker of dader, wordt van u een vergoeding verlangd van de nieuwwaarde tegen gangbare groothandelsprijzen.

Algemene Leveringsvoorwaarden Kookworkshops en Kookcursussen

Minimum aantal deelnemers

Het minimum aantal deelnemers voor de workshops is 8 personen. Voor de kookcursus is het minimum aantal 4 personen. Bij onvoldoende deelnemers behoudt Millie’s Indische Keuken zich het recht voor om de geplande kookworkshop of kookcursus te annuleren. Cursisten worden in overleg bij de eerstvolgende kookworkshop of kookcursus ingedeeld.

Prijzen, betalingen en bevestiging van reservering

Opties voor het reserveren van een bepaalde datum voor kookworkshops worden gedurende een periode van 1 week vastgehouden. U wordt vriendelijk verzocht binnen deze periode uw aanvraag te bevestigen, dan wel te annuleren.  Bij reservering dient het volledige bedrag betaald te worden. Wij sturen u een factuur, die binnen 14 dagen dient te zijn voldaan. De betaling is eveneens bevestiging van de definitieve boeking. Genoemde prijzen zijn voor particulieren incl. BTW, voor bedrijven zijn deze prijzen exclusief BTW.

Restitutie en annuleringen

Indien u onverhoopt niet kunt deelnemen, na boeking, kunt u voor vervanging zorgen (uw plaats kan worden ingenomen door een door u aangegeven persoon, bv een vriend, familielid of anderszins). Gelieve dit wel door te geven. Indien een workshop wordt geannuleerd als gevolg van onvoldoende deelnemers, of wanneer Millie’s Indische Keuken door enige andere oorzaak niet in staat is, op betreffende datum de workshop of kookcursus te leiden, zal in overleg met de deelnemers een nieuwe datum worden gereserveerd. Indien u niet verschijnt op de geboekte workshop of –cursus, vindt er geen restitutie plaats. Annuleringen 1 maand voor datum workshop/cursus: 20% dient voldaan te worden aan Millie’s Indische Keuken. Annuleringen tot 14 dagen voor datum workshop/: 50% dient voldaan te worden aan Millie’s Indische Keuken. Annuleringen tot 7 dagen voor datum workshop/cursus: 70% dient voldaan te worden aan Millie’s Indische Keuken. Annuleringen minder dan 7 dagen voor datum workshop/cursus: 100% dient voldaan te worden aan Millie’s Indische Keuken.

Aansprakelijkheid

Millie’s Indische Keuken stelt zich niet aansprakelijk voor iedere vorm van schade aan uw persoonlijke eigendommen of voor lichamelijk letsel tijdens het volgen van een kookworkshop/kookles.