Mijn passie voor koken

De liefde voor de Aziatische keuken is door haar met de paplepel ingegoten. Als kind zat ik regelmatig bij mijn moeder op het aanrecht en keek hoe zij lekkere gerechten bereidden. Na vele jaren werk als secretaresse wilde ik meer vanuit m'n hart werken. Met Millie’s Indische Keuken werd mijn hobby ook m’n werk. Ik geniet iedere dag van heerlijke smaken en geuren die ik graag met je deel.

Sociale activiteit voor iedereen

Koken is meer dan lekker eten, namelijk een sociale activiteit voor iedereen. Keer op keer creeer ik een natuurlijke saamhorigheid en gezelligheid in een groep. En daarbij maakt het me niet uit in welke samenstelling. Ik hou van mensen en geniet van hun gezelschap. Mijn Indische keuken is daarom de plek om samen te genieten van het goede leven. Het ideale recept voor bijzondere teambuilding of andere groepsactiviteiten.

Toegankelijk voor iedere smaak

De Indische keuken is heel toegankelijk voor iedere smaak. Het past bij iedere voorkeur en verwent de smaakpapillen in je mond. De recepten kenmerken zoet en zout door elkaar, maar altijd met verrassende balans. Het aanbod is zeer gevarieerd met vele kruiden, ingrediënten, groenten, vlees en vis. En het is zeker niet te pittig zodat iedereen zal genieten.

Verrassend koken is niet moeilijk

Het bereiden van de gerechten is niet moeilijk. Volg de recepten tijdens een kookles of workshop en je zult merken hoe makkelijk het gaat. Je hebt dus geen ervaring nodig om ook te genieten van koken. Laat je door mij verrassen en kom samen koken. Het is leuk en een sociaal gebeuren.

Ik ontvang je graag in mijn keuken