Workshops Indisch koken

Maak van je bedrijfsuitje, teambuilding, vrijgezellenfeestje of familiereünie echt iets bijzonders! Kom gezellig Indonesisch koken bij Millies. Het is verrassend leuk voor iedereen, ongeacht leeftijd en groepssamenstelling. En ervaring in de keuken is niet nodig.

Iedereen trots op elkaars kookkunsten

In een ontspannen sfeer bereiden jullie authentieke Indonesische gerechten. Nasi Goerih, Ajam Pedis, Rendang en nog veel meer verrassende specialiteiten. Met deskundige begeleiding zal iedereen apetrots zijn op elkaars kookkunsten. Na afloop genieten jullie van een heerlijke maaltijd en elkaars gezelschap. Alvast eet smakelijk en proost!

Kookworkshop duurt 4-5 uur

Wij ontvangen je met een glaasje bubbels en een lekker hapje. De geuren uit de keuken brengen je direct in de stemming. Ik vertel jullie over de verse kruiden en recepten. Daarna bereiden jullie je eigen authentieke gerechten. Na ongeveer een uur of 2 gaan we aan tafel in het gezellige restaurant. Jullie zullen genieten van je eigen verrassende gerechten.

Samen koken brengt jullie dichter bij elkaar

Koken brengt saamhorigheid in een groep. Je gaat als vanzelf elkaars kwaliteiten herkennen en samenwerken. Daarmee is Millies Aziatische keuken het ideale recept voor bijzondere teambuilding of andere groepsactiviteiten. Kom lekker koken bij Millies en neem je collega’s en vrienden mee. Echt verrassend voor iedereen.

Geef je nu op en maak een afspraak